-20%

Odorizant camera Eyfel Margaritar 120ml

19.90 lei tva 19% inclus

SKU: EYF0025
Avaibility: In Stock
Share:
Brand: EYFEL

Odorizant camera Eyfel Margaritar 120ml.

“Mărgăritare sunt cuvintele înţeleptului, dar prostul aruncă frunze-n vânt.” – Dan Surducan

Fabricat in Turcia.

Pentru comenzi telefonice: 0770 735 466
Email: vanzari@magazinulturcesc.ro

Odorizant camera Eyfel Margaritar 120ml.

Parfumul de camera Eyfel Margaritar este un produs pentru interior. Bucura-te de un miros placut, atat acasa cat si la birou, in camere de hotel, receptii, sali de conferinta etc. In funcție de temperatura ambientala cat și de mediul utilizat, efectul parfumului de margaritar va dura intre 4 și 6 saptamani. Sticla patrata Eyfel 120ml.

Instrucțiuni: Scoateți capacul negru, apoi cel transparent, atasati din nou capacul negru si introduceti betele in interiorul sticlei. Cu trecerea timpului bețele vor absorbi automat uleiurile esențiale și vor raspandi mirosul parfumului din interior. Puteți schimba numarul de bețe in functie de cat de puternic doriti sa fie parfumul folosind intre 1 si 4 bete.

Atentie! Cititi instructiunile înainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete fierbinti. Fumatul interzis! A nu se utiliza in prezenaa unei femei insarcinate, a sugarilor și a persoanelor cu probleme respiratorii. Nu respirați direct. Evitați contactul direct cu pielea. Poate cauza alergii. Ingrediente: 30% alcool etilic , parfum 15-30%.

Odorizant camera Eyfel Margaritar. Un parfum poate spune multe despre proprietarul sau. Este potrivit pentru orice locuinta, birou, camere de hotel, etc. Asa cum o persoana are propria ei amprenta olfactiva, la fel si fiecare locuinta trebuie sa fie diferita in functie de aromele Eyfel preferate. Decoreaza imaginea casei tale cu un miros placut si creeaza o atmosfera de bine si un sentiment relaxant pentru tine cat si pentru oaspeti tai. Colectia de parfumuri de casa EYFEL este bogata, multifacetata si cu siguranta iti va face viata sa aiba un gust special. Mai degraba simtul mirosului.

“Margaritare sunt cuvintele înteleptului, dar prostul arunca frunze-n vant.” – Dan Surducan

Pentru comenzi telefonice: 0770 735 466
Email: vanzari@magazinulturcesc.ro

Odorizant de camera Eyfel Margaritar – Fabricat in Turcia.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Odorizant camera Eyfel Margaritar 120ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *