-22%

Parfum ambiental BIGHILL Kirke RD–2 120ml

35.00 lei tva 19% inclus

SKU: BIG181
Avaibility: In Stock
Share:
Brand: BIGHILL

Parfum ambiental – BIGHILL Kirke 120ml RD – 2 

·  2-6 săptămâni de utilizare

Fabricat in Turcia.

Pentru comenzi telefonice: 0770 735 466
Email: vanzari@magazinulturcesc.ro

Un parfum ca un vis! KIRKE RD-2 este produs in cele mai moderne si igienice medii si este pregatit pentru a fi prezentat intr-o sticla foarte eleganta si durabila.

Parfum ambiental BIGHILL Kirke RD–2 120ml

Situat la sud de Kirke Roma, Monte Circeo oferă o priveliște fascinantă care îi va inspira pe călătorii ce doresc sa vada aceste minunate privelisti. Mirosurile peisajului sunt ascunse în caldul Kirke. Inspirația sa este un parfum la fel de magic și senzual ca zeița Circeo.

Caracterizat de un buchet luxuriant de fructe dulci, cum ar fi fructele pasiunii exotice, piersica și perele în notele de vârf, parfumul se amestecă cu alchimia ingenioasă de zmeură și coacăze negre, iar camera dvs. va înflori cu note de crin de vale. Heliotropina perfectă și crinul dominant sunt completate de note puternice de paciuli și mosc elegant. BIGHILL KIRKE BIG-RD-2 este produs în cele mai moderne și igienice medii și este pregătit pentru a fi prezentat într-o sticlă extrem de elegantă și durabilă.

Recomandat pentru apartamente, camere hotel, birouri etc.

Instructiuni: Introduceti betele in interiorul sticlei. Cu trecerea timpului betele vor absorbi automat uleiurile esentiale si vor raspandi mirosul parfumului din interior. Puteti schimba numarul de bete in functie de cat de puternic doriti sa fie parfumul folosind intre 1 si 4 bete.

Atentie! Cititi instructiunile înainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete fierbinti. Fumatul interzis! A nu se utiliza in prezenta femeilor insarcinate, a sugarilor si a persoanelor cu probleme respiratorii. Nu respirati deasupra recipientului. Evitati contactul direct cu pielea. Poate cauza alergii.

Parfum ambiental BIGHILL Kirke RD–2 120ml
Fabricat in Turcia.

Pentru comenzi telefonice: 0770 735 466
Email: vanzari@magazinulturcesc.ro

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parfum ambiental BIGHILL Kirke RD–2 120ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *